• functionaliteit
  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • design

Over ons


150 jaar ervaring


Depraet’s is een begrip in de sector van 

bedrijfskleding en veiligheidskleding voor KMO 

(industrie, bouw, handelaars, horeca…), OCMW, 

WZC, scholen, openbare besturen, medische en 

paramedische sectoren, dienstverlenende 

ondernemingen…

QUALITY PRODUCTS     -     SINCE 1871     -     QUALITY SERVICEDepraet’s Bedrijfskleding is een Gents familiebedrijf dat werd opgericht in 1871, in het centrum van Gent, met als voornaamste activiteit het produceren van de betere werkkleding in eigen atelier. Ruim honderd jaar later werd het assortiment uitgebreid met de verdeling van bijhorende producten zoals veiligheidsschoenen. 

Depraet’s Bedrijfskleding verdeelde later ook de producten van toonaangevende Europese marktleiders waardoor ons productengamma werd uitgebreid met o.a. veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM’s). 
 
De verhuis van Depraet’s bedrijfskleding naar de Voskenslaan in Gent, in 1989, zorgde voor een betere dienstverlening naar de klanten. De ruimere show room, het grotere assortiment, de grote voorraad, de ruime parking waren maar enkel troeven van onze nieuwe locatie.

 In 1995 was Depraet’s Bedrijfskleding één van de stichtende leden van de ‘Dress4Work’-group. Een vereniging van 7 Belgische verdelers met gezamenlijk meer dan 10 verkooppunten in België. De ‘Dress4Work’-group verlaagde haar verkoopsprijzen door betere aankoopcondities bij de Europese en mondiale marktleiders, produceert onder eigen label en is continu op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. 

Depraet’s en ‘Dress4Work’ zullen blijven streven naar kwaliteit aan competitieve prijzen, naar nieuwe trends en zullen de toon blijven zetten om de bedrijfskledingmarkt.

Tot op heden is Depraet’s Bedrijfskleding een begrip in de sector van bedrijfskleding en veiligheidskleding voor KMO’s (industrie, bouw, handelaars, horeca…), OCMW’s, RVT’s, scholen, openbare besturen, medische en paramedische sectoren, dienstverlenende ondernemingen… 

Depraet’s selecteert bij verscheidene Europese marktleiders een ruime topcollectie van kleding en PBM’s zodat we de werknemers uit voorraad kunnen kleden van kop tot teen.

Hoofd-, gelaats-, handbescherming, vest, bodywarmer, fleece, sweater, polo, T-shirt, bloes, hemd, gilet, schort, sloof, broek, overall, schoenen, corporate wear, regen- & winterkleding,…

We beschikken over een eigen borduuratelier voor het aanbrengen van uw logo of naam maar kunnen ook de werkkledij personaliseren door middel van transfers of zeefdruk. 

In 2016 werd ons atelier samengevoegd met onze bestaande winkel tot 1 grote showroom waarin de collecties ophangen per thema.

 

Ontdek nu onze shop waarbij werkkledij en bedrijfskledij online worden aangeboden.


KIES JE CATEGORIE


Waarmee kunnen wij jou helpen?